Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häxhjärta linda och bind



Häxhjärta

manar och kallar
från himmel och jord

från östan
från västan
från syd och
från nord

Hon lindar i
kraft av sitt sin
och binder er
sen vid sitt ord




Fri vers av SeXara
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-25 22:23



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Fin text och vackra ord!
Bra.
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara