Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att känna att tron bär, det bara är.............så underbart


DU HAR TID MED MIG

Du har tid med mig, linjen till dig
den är alltid öppen

Du har sett mig idag, hur jag kämpat,
hur jag har slitit

Du ser mig nu, ser hur trött jag är,
ser min lessenhet

Jag är så glad, för jag vet och jag
känner, att linjen till dig, den är
alltid öppen

Så många tankar, så många beslut
jag har att ta ställning till den närmaste
tiden

Så att du har tid mig, håller linjen öppen,
så länge jag håller lågan brinnande, det
är en lisa för min själ


anits 25 februari 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 667 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-25 23:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Du har tid med mig, linjen till dig
den är alltid öppen"
Helt underbara ord.
Bokmärke.
2009-03-04

  Maria T
En underbar lisa du har
när linjen alltid är öppen
2009-02-26

  Rosen VIP
Vilar stark trygghet i dina ord, trots yttre påfrestningar...
bra skrivet min vän!
2009-02-26

    sajo
Den här texten säger mig något bra skrivet. Min tro börjar växa mer och mer känner jag.
2009-02-26

  Eaglemountains VIP
Vackert skrivet, min vän!

Kramar
Ted
2009-02-26

  Larz Gustafsson VIP
Det är underbart att vi uppmanas att komma inför nådens tron för att undfå barmhärtighet och finna nåd till hjälp i rätt tid.
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP