Foto: allu O

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto: allu O




Hur långt når tankarna

 

hänger tankarna

som lösa trådar

snurrar runt

finner inte fäste

 

ett näste för missförstånd

av andras intentioner

 

når tankarna

sina egna djup

finner sin botten 

fyller upp jaget

 

en möjlighet till förståelse

mogenhetens varma tillförsikt

 

tankarna är

vår enda chans

vår möjlighet att

ge orden liv

 

när vi låter dem flyga vet vi

med vem vi kommunicerar

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-26 08:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Supersnygga formuleringar och tankar!:)
Texten flyter sorlande och fint!
Sparar denna!
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP