Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet vad vill, men är så rädd för att såra


DET LILLA JAG BEGÄR

Det är så lite jag begär, om det är något
som är fel, säg det till mig då, jag anser
att ärlighet är mycket viktigt

Jag får inget svar på mina telefonsamtal,
mina sms, hur ska ja då veta, om du
kommer eller inte

Jag vet att det hos mig,, varit mycket
upptaget, jag visste inte att det, var
så mycket att göra, när jag lämnar över
föreningens ansvar, för ekonomin

Så mycket ringande, så mycket spring hos
mig det varit sista veckorna,så om det varit
upptaget i telefon, har du kunnat skicka mig
ett sms

Ja, så sitter jag här med alla frågor, som
jag vill ha svar på, för mig äger inte du, och
ingen annan heller

Jag är fri att göra vad jag vill, det får ingen
någonsin mer ta ifrån mig, jag är den jag är,
det är det jag vill vara, försök heller inte ändra
på mig, det kan ingen göra nu

Jag känner mig stark i min tro, är trygg i mig
själv, det är så det är nu, och ska så vara

anits 26 februari 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-26 14:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Du har kommit långt på väg nu och jag lyckönskar Dig!
2009-03-04

  Maria T
Jättebra anits
Du är fri
2009-03-01

  Michaela Dutius
Att veta vad man vill är oerhört viktigt.
Kramar
Michaela
2009-02-28

  Larz Gustafsson VIP
I ditt ställe skulle jag bara ha satt mig ned med armarna i kors och totalvägrat.
"It´s my way or the highway".
2009-02-26

    Ken Cassel
Det är rätt min vän
Man måste stå på sig
Ta mig för den jag är

Kramar!!!
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP