Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...och låt dig omvandlas


Utforska mitt heliga...


I mina ögon

ser du

livet som skapat mig


jag talar till dig

ur djupet av allt

som varit


kliv in till mig

och stå kvar

mjukt och starkt

när du får känna

på mitt liv




Fri vers av livsdans
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-26 17:03



Bookmark and Share


  friheten
Vacker skriven
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans