Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är som sagt en modig Kvinna



Då du vet hur jag berusar mig

hur jag smeker mig

medan jag tänker på dig

Då du vet hur jag skriver om dig

och fantiserar om dig

djupt inom mig


Jo du är en modig Kvinna

som vågade dig innanför min dörr

när vi båda vet vad som kan hända

som hänt så många gånger förr




Fri vers av SeXara
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-27 07:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara