Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erotikens yttersta hamn


Jag serverar dig mina fantasier
smeker dem över din nyfikna kropp
spiller dem över dina bröst som honung
och smakar på sötman som du är
låter dem droppa över dina särade läppar
och låter dig dricka mina ord som bevattnar
din solida törstande jord

Jag serverar dig dina fantasier
trollbinder dem runt din eggade kropp
andas dem över din heta hud som vatten
upplöser dem mellan dina lår som ånga
och smakar på daggen som du är
ser dig läsa dimman i nattens famn
hur du vill stilla nyfikenheten
vid erotikens yttersta hamn




Fri vers av SeXara
Läst 199 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-27 07:58



Bookmark and Share


  Kvarlämnad
Kan läsas om och om igen, känner nästan honungen på läpparna..
2012-05-23

  Gunnar Norrman
Ljuvligt, vackert och skönt. Måste tvinga mig själv att sluta läsa....
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara