Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEKFULLA GUDINNA



Medan din morals Gudinna
vakar över mig

vakar min lekfulla Gudinna
leende över dig

Medan din Gudinna
vaktar återhållsamt på min

närmar sig min varsamt
men kärleksfullt din

utan vapen eller försvar
knäböjer hon ödmjukt
framför dig och särar sina lår

Gudinna

det du tar är
vad du får




Fri vers av SeXara
Läst 265 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-27 10:54



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
Jo, jag gillar dina texter med. Känns väldigt själv upplevt, på något sätt...
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara