Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej Älskling!

Hej Älskling!

Det är sent på Jorden
Somliga är stora i Orden
Cecilia kom just hem från Paris
Jag sjöng just hennes pris

Hon blev nog glad
Ska vi slå vad?
Om allra högsta lotten?




Fri vers av claes fredelius
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-27 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius