Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För varje minut som går.

Jag vill ha dig här och pussa på din panna.
Krama dig hårt och tvinga dig stanna.
Höra ditt första ord, se dina första steg.
Jag kan få se det, jag kan! Men jag är för feg.
Önskar att du var här, önskar att jag kunde få se dig en gång.
Jag skulle kyssa dig, mata dig och sjunga en godnatt sång.
Du min son, jag aldrig kommer att glömma.
Om dig jag aldrig kommer att sluta drömma.
För varje minut som går, så önskar jag det här.
För varje minut som går, detta mitt hjärta tär.




Fri vers av Ensistaönskan
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-27 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensistaönskan
Ensistaönskan