Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är här

Jag känner hans kalla ande bakom mig
Jag hör hur han börjar närma sig
Han för sina kalla, beniga händer över min nakna rygg
För första gången, känner jag mig trygg
Han är här för att hämta min själ
Han är inte ond, han vill mig bara väl
Jag ska få slippa denna kalla värld
Och följa med på en kärleksfull färd
En färd där jag ska finna nytt hopp
Kapa remmen mellan själ och kropp
Min själ ska få ro och trygghet
I dödens rike, där allt är lätt, lätt som barnalek




Fri vers av Ensistaönskan
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-08 06:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensistaönskan
Ensistaönskan