Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla tillbaka till oss kom.

Kan inte sluta tänka på dig
Jag gör vad som helst för att ha dig hos mig
Snälla tillbaka till oss kom
Snälla, jag vill dig hålla om
Hugo, du skulle ha varit så underbart fin
Du skulle ha varit, första sonen min
Jag älskar dig utav hela mitt hjärta
Utan dig känner jag en jobbig smärta
Jag hoppas du tittar ner på mig
Och lyssnar när jag pratar till dig
Någon dag får jag träffa dig sonen min
Och du får träffa pappa din




Fri vers av Ensistaönskan
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-28 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensistaönskan
Ensistaönskan