Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fråga III

.

Jag lever
men...

var finner jag min framtidstro?




Fri vers av Mejja
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-27 22:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Rom 10:9-10, Jeremia 29:11
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Mejja