Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet att jag stör


Jag vet att jag stör
med medveten provokation

att det finns en mörkare
sida i mig som berör

på andra sidan av ljus
och ljuv meditation

Jag vet att jag stör
dina sinnen

genom att framkalla
fantasier och minnen

med mina vällustiga skrifter
som retar och eggar dina drifter

Ja jag vet att jag stör
med min lekfulla sexualitet

att det är en del av mitt
häxhjärtas äventyrlighet




Fri vers av SeXara
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-28 08:32



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Bra rytm i denna mörka dikt som även har lekfullhet,

som kommer igenom.

jag lockas alltid av lekfullhet:-)

applåder!
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara