Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skorpionens belägring


Mina fantasier har
inga gränser
när jag ser in i
Skorpionens ögon
som förhäxar
och glänser

Min kropp känner
ingen begränsning
när Skorpionen lägrar
lusten i sin upphetsning




Fri vers av SeXara
Läst 300 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-28 09:38



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj här finns
många Skorpioner
i alla former och
fasoner, visst är
det så, att de kan
få en att falla, ja
de alla...
2009-02-28

    johanni
Som skorpion kan man bara säga
Wooow
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara