Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Baserad på en låt som jag hörde i veckan. Så här känner jag inte för dig, inte än.


Ingen kärlek kvar.

Visa inte din kärlek nu den som jag aldrig fick se.
Jag borde vetat, för du kom aldrig med något riktigt.
Var en man nu.
Jag har inga fler tårar som ska komma ut.
Jag klarar inte detta längre.
Du vet att jag måste gå.
Jag har ingen mer kärlek.
Släpp mig fri. Sluta plåga mig.
Visa mig vägen tillbaka till mitt liv.
Du klarar det. Kan du inte se det.
Du måste släppa mig nu. Jag har ingen kärlek kvar.
var en man nu.






Fri vers av fast i hans nät
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-28 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fast i hans nät
fast i hans nät