Foto: allu O" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: allu O


Lurig vän

 

här sitter jag och lurar

fast de tror jag bara kurar

min vän hunden

låter sig bli bunden

men inte jag en katt

jag går på promenad för att

hunden är min livvakt nu

här springer andra katter ju

och slagsmål har jag tröttnat på

med åren blir det så

 

men sitta här och lura

det gör jag glatt utan att sura




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-28 17:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Lura och kura på Du Muffins och ha det riktigt bra!
Applåd!
2009-02-28

    ej medlem längre
Är bilden på din kära Muffins? Bra skrivet.
2009-02-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Sitta och lura
och kura så gott!
Precis vad jag skall
göra, lösa korsord
dricka kaffe och ta
en rast, ett lyckokast
i all hast! Så vackert
och fint skrivet av Dig!
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP