Foto: allu O" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: allu O


Inunder

 

isen glittrar

som diamanter

på grenarna

vid källans

porlande lugn

vet jag att

under

frostens is

rusar källan

svämmar snart

över alla bräddar

men än så länge

inunder isen

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-28 18:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Precis som Din underbara person som kommer att flöda på ett nytt sätt med strömmar av levande vatten ut till omvärlden.
Applåd!
2009-03-01

  Gunilla VIP
Vackert
naturens under
naturens obändighet
visar liv är rörelse!
2009-02-28

  Fånga dagen
Isande vackert
mvh Anna-Karin
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP