Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tror inte ens Mådan på...men hon går på...

Nu ska jag skriva en dikt
om en riktig Quinna
Hon är mig nästan aldrig trogen
Hon är som en dikt
Hon är en riktig mästarinna

I stort(som är jag)
Och i smått...

Litet är vackert
sa CP en gång
Det är en falsk sång!
Kärnkraftverk är faktiskt
inte små
Det tro inte ens Mådan
på!




Fri vers av claes fredelius
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-28 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius