Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ungdomens fina dagar - hmm.. pyttsan!

Mitt hjärta tillhör dig.
Pappa sa: Du ska uppleva de fina år av ungdom du har kvar!
Jag associerar ofrivilligt detta med
suparfester, strulande med bad boys och fullständig
depression, svek och ledsamhet.

Nä, jag vill inte vara 17 år
om jag inte får vara med dig.
Jag kastar all ungdom överbord
bara jag tillsammans med dig
får sitta i en mjuk soffa och titta på en gammal tråkig dokumentär
på fredagskvällen, på din gård ute i skogen.
Tillbringa söndagsmorgnarna med
att åka bakom dig på traktorn och bära ved.
Jag blir gärna 30 år imorgon
bara du vill ta min hand
och hålla den kvar...




Fri vers av Jacqui
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-01 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jacqui