Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss av saknad....


saknad

Din andedräkt i skymningen, dofterna, dina läppar, smaken av din saknad, jag kysser dig och tar dig med på en resa, nu ska vi vila tillsammans förevigt samanslingrade i din grav..




Fri vers av peter markurth
Läst 225 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-01 20:49



Bookmark and Share


  latido
smaken av saknad....så fiiiint
2009-03-02

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mycket vacker är den här.
2009-03-02

  Gisela Nordell
vemodig, ömsint, sensuell
2009-03-01

  Roula O
fina rader!
2009-03-01

  Suzy med punkterna
Finner inga ord så bra är den!
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth