Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blixtar i spegeln


hon gick ned för rimfrost
under snöflingsfallet
i lampljusriket

om någon hade sett henne
hade han förstått?

hade han anat
att här
kan man inte finna
några blixtar i spegeln

utan bara den friska sanning
vi alla är här för att se




Fri vers av Kapten-Ahab
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-01 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kapten-Ahab
Kapten-Ahab