Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från en diktuppläsning vilken betytt mycket för mig


Poeten


hans röst förlamade falskheten
när vi i mörkret försökte upptäcka gränserna

vi töjde allt, gick längst ut
dit inga stjärnor finns
och fann bitarna
av dom gamla utdöda
världarna
dom som fortfarande bar på hemligheterna
om verkligheten




Fri vers av Kapten-Ahab
Läst 289 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-01 21:55



Bookmark and Share


  Junitvillingen
En dikt som fångar mig! Väldigt bra formulerat där slutet är bäst i en mycket fin text.
2009-03-16

  greajt
fint, väldigt fint
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Kapten-Ahab
Kapten-Ahab