Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkthetslängtan

Längtar efter dagen
när anpassningen är slut

hos dig
hos mig
hos alla som jag möter

Dagen
då vi kan stå
ansikte mot ansikte

inför varandra
inför Gud

och inte väja
med blicken




Fri vers av Tosan VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-01 23:25



Bookmark and Share


  Jojo
Delar din längtan
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP