Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under och bakom

Under ytan
rör sig så mycket
jag inte kände till

så mycket
jag aldrig
kunnat föreställa mig

Bakom den lyckade fasaden

Hemmet
Vännerna
Festerna

bodde ensamheten
rädslan

och gråten

En mur av skydd
gjorde mig blind

Låt sprickan i fasaden
bli början

till ett annat liv

















Fri vers av Tosan VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-01 23:38



Bookmark and Share


    eva m h
Ja låt det bli en början till ett nytt liv....
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP