Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte konstigare än att det är konstigt..


Klostret - Verbal Surrealism

På fläskberget ligger ett klosterlikör.
Där leverkorv syltmunkar.
Varje morgon kallar dykarklockan till bönost.
Då samlas blodsbröderna i ett kapellmakare.
Prästosten lever ensammen i en celldelning.
På eftermiddagen snälltågar de till sjön för att sinnesro.
Till kvällsvarden går de till bordsbön på sina biktstolar.
När natten faller omkull de sova i sina blomsängar.
För att en ny dagslända gå till möteslokalen.




Fri vers av Tjärkat
Läst 422 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-02 07:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra, bjöd på ett leende!
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Tjärkat
Tjärkat