Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan röst


Rummet krympte

tills rörelse ej var möjlig


allt liv rann ut

ur ögonen


kvar blev

gelekroppen

utan armar




Fri vers av livsdans
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-02 07:36



Bookmark and Share


  micke marin
ho ho bravo!! snacka om att lämna kroppen och se sin obegripliga kropp!
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans