Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljummet regn över öken


Böljande svart sidentyg
i vindens ljumma smekning
flammar mörblå mot
blodröd ökensand

Svindlande omfamning
i kärlekens epicentrum
hon tappar fotfästet
och faller motståndslöst

Svart siden beblandas med
blänkande grå satin
liksom hennes mörka hår
trasslar in sig i ljusa
gulddränkta lockar

i den sensuella famnen
som viskar ljummet regn
i den heta öken dit deras
förälskade själar förirrat sig




Fri vers av SeXara
Läst 161 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-02 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara