Foto: allu O

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto: allu O




Vårmånad

 

vårmånad steg in

med snö i stegen

det klafsar vart jag går

av blötsnöiga spår

snön yr tät

och allt är vitt

fågeln som igår sa kvitt

kom av sig där i trä´t

 

under

täcket utav snö

finns det vi vet ska komma

ingenting ska dö

för snart ska det ju blomma

 

kung Bores grepp är hårt i år

blåsippor än under täcket står

det är olika år ifrån år

almanackor skriver nu VÅR

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-03-02 11:33



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Glömde som vanligt att gratulera till placeringen. Så jag gör det nu! Grattis till en välförtjänt placering bland de fem läsvärdaste!
2009-03-02

  Maria T
Vilken vacker vårdikt med
snöklafs och längtan efter
vår. Blåsippor!
2009-03-02

  Eaglemountains VIP
Härligt vårrim - i väntan på det som ska komma - i väntan på solen, som lyser - med sin frånvaro, men under täcket händer saker .....
2009-03-02

  Bibbi VIP
Ja, "den som väntar på något gott väntar aldrig för länge"
Grattis till placeringen"5uppmärksammade texter"!!!
Applåd!
2009-03-02

  Fånga dagen
Vilken underbar dikt härligt rim
jag säger ja till våren
mvh ak
2009-03-02

  Eva Langrath VIP
Underbar hoppfull text att ta till sig när ja nu styr kosan mot de två meters höga snödrivorna i Hälsingland igen.

Eva
2009-03-02

  CRAIDLARN
Men detta tyckte jag var helt fantastiskt.

oerhört inspirerande text.

tack
2009-03-02

    sunnanvind
Wow!!! Vilket foto!!!
2009-03-02

  Vilsen Annette-hittar vägen
Ja du vilken start..... här snöar det för fullt just nu! Vädret växlar från vårkänslor ena dan till fullständig vinter den nästa. Tålamod få vi ha, men vi går ju mot rätt håll :)
Härlig bild du har!
2009-03-02

    sunnanvind
Yess! Härligt formulerad vårtext!
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP