Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt Eden


Du är mitt

Eden

men jag kan inte
svära eden

på att jag inte
ska synda

inte ens här




Fri vers av SeXara
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-02 13:38



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Vad är egentligen synd, då synd är att inte synda.
2009-03-02

  Maria Natasja
Jättebra!!!
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara