Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksvindar


Din hud
skimrande

i ljuset av
stearinljus

omsluten av
skir dimma

från vaniljrökelse

svala vintervindar
från ett fönster på glänt

sveper undan all oro
och blåser vindar

genom våra hjärtan




Fri vers av SeXara
Läst 244 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-02 13:52



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
En sån skön vind
som via Dina ord
dansade förbi
på min kind...
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara