Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dag som alla andra


under köksbordet

Du säger att du avskyr möblerna
men du slänger aldrig ut dem
du säger
att du älskar att älska (livet)
men du visar det aldrig

jag önskar att jag visste
men jag har ingen aning

och när jag är på väg att gå
ler du snett, rycker på axlarna och
undrar ifall vi skall bygga en
koja under köksbordet

och gömma oss...




Fri vers av maartejna
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-02 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maartejna