Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sommarlov


Fotografen

Med kameran i högsta hugg,
under armen, runt halsen eller i handen
macro, micro, vidvinkel eller tele
du är alltid här.

Du kryper in under skinnet på mig,
fotograferar mitt inre, yttre och
du säger att konst är att visa känslor

Varje rörelse, händelse eller gest skall
blint dokumenteras, allt för att du vill
minnas den bästa tiden av ditt liv

Om tio år kommer du beundra fotografierna
ett efter ett,
le och minnas allt utom känslan
för du är inte här och du upplever
inte det som sker omkring dig

Är fotografierna så värdefulla
då du inser att du levt genom en lins,
ett glasfönster emot världen?
- släpp taget, jag tar emot dig om du faller




Fri vers av maartejna
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-03 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maartejna