Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så är det.


Inte ensam

Du är inte ensam
alla tittar bara åt ett annat håll




Fri vers av maartejna
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-11 10:19



Bookmark and Share


  Water
Ord att tatuera på näthinnan
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

maartejna