Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en känsla


Du ser men du ser inte klart

Du är alltid där i centrum, i mitten
och du vill ha mig där
Jag skall bara stå och titta
på dig, som har presterat så enastående
Du gillar oss,
när det är du som bestämmer
På samma sätt gillar du världen
när den snurrar precis till räckligt fort

De måste se dig, om inte jag kan få dig
så skall ingen annan få dig heller
för jag är till täckligt bra för dig
kan du inte se det?

En del gånger beundrar du för snabbt
och missar det som är viktigast
att jag alltid finns där
någonstans i mitten finns alltid jag
och jag ser
jag ser klart.




Fri vers av maartejna
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-30 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maartejna