Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tysta tårar


som snöflingorna långsamt
rinner över himlens gråa duk




Fri vers av SeXara
Läst 235 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-03-02 20:18



Bookmark and Share


    deb8
tycker om dina små kortisar. Du har en timing i precision och känsla!
2009-03-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
En bild, en syn
det rinner över
byn och syns
på skyn känns
på en, som i hyn...
Talade text!
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara