Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsåskådare

du säger
att du är bräcklig

men så länge
dina ben bär dig
och så länge
ditt
hjärta
pumpar ut känslor
så lever du.

och du är stark
i mina ögon.

för du ler
när världen
kastar sig emot dig
och du
skriker
när du måste.

glasbitar
reflekterar färg
och du är mitt ljus.

och om dina ben
viks
och ditt hjärta
blir livlöst,

om dina läppar
spricker
och skriken fastnar
i halsen
kommer du ändå
att skina
av liv.




Fri vers av Svartochvitt
Läst 407 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-02 23:08



Bookmark and Share


    tuffsen
du kan verkligen skriva!
åh
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Svartochvitt
Svartochvitt