Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perspektiv

Med lite perspektiv

blir även de stora stormarna
endast en krusning på ytan

de stora rädslorna
endast en nykter vakenhet

Vetskapen om
att jag inte för evigt kan vara en örn

skrämmer mest






Fri vers av Tosan VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-03 10:57



Bookmark and Share


  Marreb
förstår... man är rädd för att man ska bli vingklippt igen.. fråntagen sin flygförmåga, tappa perspektiven och få utsikten från markplan istället....
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP