Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Surret

Surret i magen, skölden kring hjärtat och mörkret i mitt sinne
hoppar in
tar över ibland

jag måste låta det surra färdigt
jag är maktlös inför det

ju mer jag kämpar emot, desto starkare grepp
tar det runt hela min existens

så surra på.

om jag bara lyckas låta dig vara
kanske du tröttnar och ger dig av.

Så välkommen. Ta för dig av mina känslor. Varsågod.
Rapa sedan mätt. Och tacka och gå.




Övriga genrer av Malin Ringdahl
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-03 12:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant upplevelse
du beskriver
av själens kamp
och den stilla insikten
att inte kämpa emot
kanske kan vara
lösningen
2009-04-25

    baruk
Suveränt skrivet och - givetvis - oerhört sant!
2009-03-23

  Rolando Furioso
Småler igenkännande. Som kvicksand, ju mer man kämpar emot desto djupare sjunker man. Ett rop på hjälp kan vara räddningen-, eller att bara släppa taget.
2009-03-06

  Fredrik Stillesjö
Hej Malin!

Ångesten får äta sig mätt. Hoppas han inte är en parasit... Hälsar Fredrik
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl