Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är för sent

Jag vill somna intill ditt ansikte
och ha dina andetag i mitt öra.

Jag vaknar med din röst i huvudet
och ditt ansikte på nattduksbordet.

Jag vill smaka på din salta hud
och torka tårarna från ditt ansikte.

Men min mun smakar bitterhet
och mina ögon speglar allvaret.

Jag vill spola tillbaks till det som var
men klockan har redan klämtat
för insiktens timma
och förnuftet har bosatt sig i mitt sinne.

Det är för sent att gå tillbaka
för en redan färgad själ.




Fri vers av Arienette
Läst 353 gånger
Publicerad 2005-09-06 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arienette