Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina skrubbsår

Du släppte min hand så att jag föll
och slog upp mina gamla skrubbsår.

jag gömde mig i skuggan
men du fann mig igen
och blåste på mitt onda knä

sedan lämnade du mig på golvet

jag viskade med svag röst
att du glömde plåstret

men jag fick inget svar
ligger kvar med skrubbsår
som inte vill läka den här gången




Fri vers av Arienette
Läst 386 gånger
Publicerad 2005-09-06 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arienette