Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befrielse vs. Bekräftelse

Hon öppnade munnen
så stort hon kunde
innan
läpparna hotade att spricka i sidorna

Hon öppnade munnen
för att visa
det svarta som fyllde
hennes mage, hennes lungor,
kröp uppför halsen
som ett tjockt, svart
slem
och hotade att kväva henne

Hon visste att det var för sent

Hur mycket hon än
skrek
spottade
och spydde
så skulle den inte släppa sitt välde
över hennes kropp

Smärtan

Hennes enda hopp
var att någon
skulle få syn på den

Vad gapar du åt?
sa någon och spottade
i hennes mun

Tack, sa flickan
och svalde
ännu en gång




Fri vers av Arienette
Läst 485 gånger
Publicerad 2005-09-16 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arienette