Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Greppa chansen!


Ett löfte om frihet

Vinden viskade i mitt öra
skänkte mig
ett löfte om frihet

Slit er loss från era rötter
ta nappen ur munnen
och flyg med era dolda vingar

Låt inte solens värme,
skuggans skydd
och vattendropparnas tröst
stilla ert begär

Kräv mer än ni förtjänar

Skatorna skrattar åt lövens darrningar
slickar fåfängt sina fjädrar
för att sedan lyfta
mot horisonten




Fri vers av Arienette
Läst 535 gånger
Publicerad 2005-09-16 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arienette