Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyssnade på kent, har fått inspiration från låten "Jag vill inte vara rädd" från deras försa album. Jag får för mig att en del rader är lite för lika låten för att vara mina. Men, men. Det får funka, inget här i världen har inte blivit gjort förut.


Säg mig...

Säg mig - är du också orolig?
Säg mig - lider du också?
Säg mig - vaknar du mitt i natten med våta kinder?
Säg mig - känner nu ingenting?

som jag

Är du så allsmäktig och stark
som du utger dig för?

Du vet att du är starkare än jag är
säger du så av gammal ovana?

Gör du det som en reflex, sänker mig ned
i mitt eget mörker?

Lika lätt som du andas - "Du är så jävla ful, vet du det?"

Är du verkligen som jag, liten och rädd i ljuset?
Är du verkligen som jag, stor och stark i mörkret?





Fri vers av Murkelsson
Läst 437 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-03 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Murkelsson