Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fick inpiration mitt i natten, två nätter i rad. Av något skäl hade jag väldigt skoj åt meningen ha ha hans. Men, min humor är mer göteborsk än den borde vara när jag inte sovit på mer än ett dygn. Dikten är bara självömkan utan rytm eller harmoni.


Äter pigviner isbjörnar i Alaska?

Ha ha ha ha ha han
Han han han han han hans
Det är det jag vill vara men, nej

Ho ho ho ho ho hon
He he he he he hennes
Det är det han är

Triangeldramat tätnar
Han gillar henne som gillar den andra honom, som kanske rentutav gillar den andra henne?
Och sen vet jag inte mer
Men jag är tredje hjulet
Den ingen vill ha att göra med

Men ändå tror jag beskedet
Om att du gillar henne var lättande
Nu kan jag spela ut rollen som
Egoist, pessimist och självömkare

Ingenting är mitt fel
Jag bara lyckas bli kär i fel person
Inte alls frivilligt
Nejdådetskullealdrigfallamigin

Mina lögner är något för upenbara
För att jag ska slippa undan
Ostraffat




Fri vers av Murkelsson
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-06 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Murkelsson