Foto: allu O" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: allu O


Drömska förnimmelser

 

glada skratt och ljuv musik

varma toner som jag följde

hoppet om människors möte

förde mina steg dit

 

där jag inte förut hade gått

allt närmare

kom ljuden

men ingen syntes till

 

lite som en tjuv om natten

kändes det att vandra runt

var fanns de som ägde skratten

en "hörselvilla" - kanske bara strunt

 

torpets fönster var öppna

gardiner fladdrade för vinden

trädgårdsmöblerna stod tomma

 

jag kikade in genom en ruta

där stod en radio på

som om någon hastigt måste sluta

något viktigt gjorde att de måste gå

 

så stod jag kvar där i mitt eget sällskap

som så ofta i den tid som nu är min

med min egen längtan strax intill

och förnimmelsen av min hand i din

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-03 17:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vemodsvackert verkligen.
Applåd!
2009-03-03

  Eaglemountains VIP
vackert min vän, med lite vemod
2009-03-03

  jardan
Kan bara instämma i nedanstående
2009-03-03

  Hans Christian
Så melodiskt, vedmodigt och vackert. Blir rörd till tårar. Bokmärke.
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP