Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenerotik


Du....

framför mig
på huk
i det varma
strilande
vattnet

Ja Du
just Du...

Jag...

bakom dig
på knä
med duschen
mellan dina
särade lår

ljummet
strilande vatten
mjukt rinnande
över känsliga
mjuka zoner

som får dig
att komma
med mina bröst
mjukt mot
din rygg

och ditt våta hår
forsande och
rinnande över
mitt ansikte och
mitt bröst




Fri vers av SeXara
Läst 295 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-03 19:45



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Bildskön erotik, så härligt våt i dubbel bemärkelse.
2009-03-04

    Calin
Vem? Jag?;)Okej jag erkänner..jag gillar texten..
2009-03-03

    Erika H
Här strilar det av vattenvackerhet och långsamma droppar mot pannan där blicken aldrig viker.
Läckert sensuellt.
Bildrikt.
2009-03-03

  Maria Natasja
en erotisk fontän av ord och känslor. imponerande text. bra!
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara