Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då skulle livet och sinnet se ut så här, i alla fall för en dag.....


Utinam nescirem literas


Tomt alltså...




Fri vers av SeXara
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-03 20:01



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja som en:
Tabula rasa!
***********
2009-03-03

  Mona*
Det vore tråkigt.
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara