Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivet i blod


det måste varit när
jag stog mycket nära mig själv

så jag kunde se
mitt eget ansikte
i mörkret

som jag förstod
att allt som är skrivet i blod
måste upplevas av någon
och vårdas
som en ros i ömma vita händer

reta lögnen så
att alla tunnhåriga, viktiga män med slipsar
låter de mest slöa näbbarna
hacka hål på dina ord




Fri vers av Kapten-Ahab
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-03 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kapten-Ahab
Kapten-Ahab