Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt till min katt, nu kan jag äntligen kalla mig för diktare


Svart drottning

som en svart drottning
smög hon villkorslöst in
i rummet
hon visste va hon ville ha
och att hon skulle få det
hon var
en av de eviga karaktärerna
en av dom vars namn
stod skrivet i träden

utanför slutet




Fri vers av Kapten-Ahab
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-03 23:28



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Varifrån får du allt?;-) Även denna tredje text av dig som jag läser har något speciellt. Din poesi är så djup men ändå lättsam - språket flyter fint - och även här får slutet texten att lyfta ännu ett snäpp. Snyggt!!
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Kapten-Ahab
Kapten-Ahab